12 Eylül 2016 Pazartesi

Rüya Değil Bir Gerçek Bu O Şehre Gökten Para Yağdı!

Rüya Değil Bir Gerçek Bu O Şehre Gökten Para Yağdı!


Almanya’da gökten para yağdı. Doğru duydunuz, para dedim. Doğal olarak insanlar da paraları kapıştı. Para yağmurunun kaynağı hala bilinmiyor.

Gökten yağan bir diğer şey de jele benzeyen bu ilginç madde. 7 Ağustos 1994’te Amerika’da bir şehrin her yerine bunlardan yağdı. İnsanları korkutan maddenin sırrı uzun süre çözülemedi. Uçak tuvaletlerinden bırakılan atıklar olduğunu öne sürenlerın yanısıra uzaylıların işi olduğun iddia edenler bile oldu. Ancak daha sonra bunun, kurbağa yumurtalarını birarada tutan doğal bir madde olduğu ortaya çıktı.

Gökten düşmüş enteresan nesneler arasında et de var. 1876 yılında Amerika’daki küçük bir kasabaya gökten lapa lapa et yağdı. Bir anda başlayan et yağmurundan sonra dönümlerce alan çiğ etle kaplandı. Günümüz biliminsanlarına göre bunlar gerçek et değil, az önce bahsettiğimiz doğal maddenin kırmızı versiyonuydu.

Benzer doğa olaylarından biri ise renkli kar yağışı. 2007’de Sibirya’da görüldü. Yağan kar beyaz değil, sarı, mavi, kırmızı ve yeşildi. Üstelik kötü de bir kokusu vardı.

Amerika’nın Kaliforniya eyaletindeki bir şehrin sakinleri sabah uyandıklarında her yerde öbek öbek şeker kristalleri olduğunu gördüler. Dolu şeklinde yağan şekerler ceviz büyüklüğündeydi. Bu ilginç yağışa bir şeker fabrikasının sıvı tanklarından havaya karışan şeker şurubunun neden olduğu tahmin ediliyor.

Gökten yağan bir diğer canlı ise balık. Dünyanın çeşitli yerlerinde pek çok kez balık yağmuru vakası yaşandı. Üstelik bazı balık yağmurları deniz ya da göllerden kilometrelerce uzakta gerçekleşti.

2015 yazında Alaska’ya bu şekilde korkunç görünümlü yaratıklar yağdı. Bunlar aslında bir tür parazit balık. Beslenmek için daha büyük balıkların kanlarını emiyorlar. Nasıl olup da bir şehrin üstüne yağdıkları halen çözülememiş bir sır.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Pages

Theme Support