11 Eylül 2016 Pazar

Bunu Yiyenler Yaşlanmıyor... 30 Yıldır Ülkemizde Yetişiyor Ama Yiyemiyoruz!



Bunu Yiyenler Yaşlanmıyor... 
30 Yıldır Ülkemizde Yetişiyor Ama Yiyemiyoruz!

 
Bunu Yiyenler Yaşlanmıyor... 30 Yıldır Ülkemizde Yetişiyor Ama Yiyemiyoruz!
Kaktüs meyvesi olarak bilinen “pitaya” ejder meyvesi tam 30 yıldır ülkemizde yetiştiriliyor
C, Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum ve Lif ihtiva etmektedir
İçerdiği besin ve mineraller itibariyle gözlerin görüş yetisini kuvvetlendirme ve yüksek tansiyonu önleme gibi bir takım özellikleri bulunmaktadır.
Ayrıca içerdiği kalsiyum sayesinde güçlü iskelet sistemi ve kemikler için yararlıdır. Elektrolize yardımcı olur ve vücudun nem dengesini kontrol altında tutar.
özellikle çocukların gelişimlerinde son derece faydalı olan bu meyve kadınlarında gençlik iksiridir
pitaya
Vucudun nem dengesini koruyarak cidin kırışmasını ve yaşlanmasını önler.
İşte diğer faydaları… İçerdiği besin ve mineraller itibariyle gözlerin görüş yetisini kuvvetlendirme ve yüksek tansiyonu önleme gibi bir takım özellikleri bulunmaktadır.
Ayrıca içerdiği kalsiyum sayesinde güçlü iskelet sistemi ve kemikler için yararlıdır.

Elektrolize yardımcı olur ve vücudun nem dengesini kontrol altında tutar.
Üretimini yapan sayısı az olduğunundan bu meyveyi tezgahlarda görmemiz maalesef mümkün görünmüyor. Daha toplanmadan alıcısı belli olan meyve şimdilik sadece zenginlerin sofrasını süslüyor





  









Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Pages

Theme Support